Viewed 55 times 0 Answers

Similar Question:
#
#متخصص قلب
#رفرال
#مونترال

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام پزشک خانواده ونکور و دندانپزشک ایرانی ونکور هم گروه دارند اینجااگه هست ممنون میشم????????
2024-01-16 00:00:00 # پزشکی

می تونید کلینیک خصوصی به من معرفی کنید که متخصص قلب داشته باشه و نیاز به نامه از پزشک خانواده نداشته باشن؟
2021-01-21 15:48:09 #Montreal [پزشک][کلینیک ][متخصص ][متخصص قلب][پزشک خانواده ] پزشکی

دكتر متخصص قلب ايراني خوب كسي ميشناسه؟
2020-12-09 10:08:13 #Toronto [دکتر][پزشک][متخصص قلب][ایران] پزشکی
#مونترال

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Canada [کارت ملدی] پزشکی

شبتون بخیر چشم پزشک خوب در مونترال میشناسید معرفی کنید؟ ممنون
2018-11-19 20:33:00 #Canada [پزشک] پزشکی

، ما مونترال زندگی میکنیم و دخترم ۹ سالشه و چشماش استیگمات هست و از عینک استفاده میکنه ایا روال بردن پیش چشم پزشک هم به این صورت هست که فمیلی داکتر یا پزشک عمومی باید ارجاع بده یا مستقیم میشه رفت؟ و محبت کنید چشم پزشک ترجیحا ایرانی ، در مونترال معرفی کنید
2018-12-27 20:26:00 #Canada [پزشک] پزشکی

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

می تونید کلینیک خصوصی به من معرفی کنید که متخصص قلب داشته باشه و نیاز به نامه از پزشک خانواده نداشته باشن؟
2021-01-21 15:48:09 #Montreal پزشکی[پزشک] پزشکی[کلینیک ] پزشکی[متخصص ] پزشکی[متخصص قلب] پزشکی

با مت همسرم استرس شدید داره در حالیکه گاهی به قلبش میزنهبصورت عصبی خواستم راهنمایی بفرمایید لز کدام دکتر می تونم سریع وقت بگیرم برای مصرف قرص و کاهش استرس همسرم بسیار سپاسگزارم
2021-10-04 05:01:00 #Montreal

اگر پزشک خانواده با توجه به مشکلات بیمار ، ازمایش داده باشن ولی بعد از دو ماه هنوز تماس نگرفته باشن با بیمار در صورتیکه خود بیمار جواب ازمایش رو در سایت دیده باشه و مشکلات جدی مثل کمبود شدید اهن و ویتامین دی مشخص باشه، باید چطور میشه با این پزشک بی توجه برخورد کرد؟
2021-09-12 13:55:00 #Montreal

، ما مونترال زندگی میکنیم و دخترم ۹ سالشه و چشماش استیگمات هست و از عینک استفاده میکنه ایا روال بردن پیش چشم پزشک هم به این صورت هست که فمیلی داکتر یا پزشک عمومی باید ارجاع بده یا مستقیم میشه رفت؟ و محبت کنید چشم پزشک ترجیحا ایرانی ، در مونترال معرفی کنید
2018-12-27 20:26:00 #Montreal

من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal

من اگر بخوام توسط پزشک خانواده ویزیت حضوری بشم به کجا میتونم مراجعه کنم که این کار سریع انجام بشه؟در واقع نیاز فوری به ویزیت پزشک دارم و نمیخوام تو اورژانس بیمارستان معطل بشم
2021-08-29 20:37:00 #Montreal